RouwTesla aanwezig bij opening ’t Lief

Vrijdag 13 december is RouwTesla te gast bij de opening van ’s werelds eerste klimaatneutrale crematorium in het Gelderse Beesd. Initiatiefnemer en projectontwikkelaar Stefan Kroeze heeft RouwTesla uitgenodigd omdat de doelstelling van RouwTesla, 100% elektrisch rouwvervoer volledig aansluit bij de doelstelling van ’t Lief om een compleet klimaatneutrale crematie aan te bieden. Beide bedrijven vinden zich ook in de missie om uitvaarten persoonlijker en menswaardiger te maken.

de nieuwe generatie crematoria & uitvaartvervoer

Gasgestookt cremeren hoeft niet meer en achter een rouwstoet uitlaatgassen happen hoeft ook niet meer. Crematorium ’t Lief & RouwTesla bieden uitvaartondernemers een antwoord op de groeiende vraag naar een moderne, complete, gastvrije en milieubewuste uitvaart. Bij ’t Lief is niet alleen de oven duurzaam, het gehele gebouw is klimaatneutraal gebouwd door o.a gebruik te maken van houtskeletbouw en veel glas. Oprichter van RouwTesla, Michael Chapman, spreekt van een nieuwe generatie ondernemers die de morele verplichting voelen om innoverend en milieuvriendelijker te werken. ’t Lief is bijzonder, de samenwerking mooi, straks kunnen we de volledig elektrische rouwstoet even bijladen dankzij de 300 zonnepanelen van ’t Lief. Uniek en het compenseert weer iets voor alle auto’s die de weg op gaan richting het crematorium.

stil, stijlvlol & indrukwekkend rouwvervoer 100% elektrisch

Naast een aangename rijbeleving bieden de RouwTesla’s ook nog vele extra mogelijkheden. Het onder mooie muziek synchroon sluiten van de vleugeldeuren van de volgauto’s blijft een indrukwekkend gezicht en ook het transparante karakter van de rouwauto doet recht aan de vaak fraaie bloemenpracht die vergezeld gaat met de overledene. De uitvaartondernemers die bij de opening aanwezig zijn zullen de Tesla Model S rouwauto en de Tesla Model X volgauto ter plaatse kunnen bekijken en kennis maken met chauffeuse Ina & chauffeur Richard.