Onze uitvaart voertuigen

Uitvaarten worden persoonlijker. Deze trend gaat gelijk op met de verplichting aan uitvaartorganisaties om ecologischer, innoverender en milieuvriendelijker te werken. Elektrisch rijden is binnen de uitvaartbranche een logisch antwoord op een veranderde vraag.

RouwTesla voorziet met een unieke Tesla model S rouwauto en mooie, gestroomlijnde Tesla volgauto’s in de groeiende behoefte naar milieubewust, stijlvol en gelijktijdig indrukwekkend staatsievervoer. Ze zijn stil, stijlvol, hebben actieradius van 300/350 kilometer en kennen geen verbod binnen milieuzones. Onze elektrische auto’s kunnen zelfs bij grote uitvaarten naar binnen rijden.

De rouwauto

Deze volledig elektrische RouwTesla rouwauto is de eerste in zijn soort. Het verlengde ontwerp is met respect voor het originele ontwerp gebouwd op het chassis van een Tesla Model S en heeft een lengte van 5,77 meter. Het gestroomlijnde design heeft volledig doorgetrokken glazen zijwanden plus een glazen dak.

Het interieur is voorzien van een separatiewand met ruit, een handmatig uitschuifbare vloer voor één uitvaartkist, aan weerszijden een bloemenrek en een praktische opbergruimte onder de vloer. Dit alles is tot in detail zeer fraai afgewerkt.

Bekijk hier de video

De volgauto’s

Onze RouwTesla Model X volgauto’s bieden nabestaanden een aangename rijbeleving.  “Falcon Wing Doors” en luchtvering maken ook voor oudere mensen in- en uitstappen eenvoudig. Er is veel beenruimte en de auto kan zichzelf altijd op de gewenste temperatuur houden.

Bekijk hier de video

Klik op onderstaande button om geheel vrijblijvend een offerte op te vragen. 

OFFERTE AANVRAGEN