Disclaimer

Staan er fouten op de site?
Wij hebben de informatie op deze site met veel zorg opgesteld. Ons doel is dat alle informatie klopt en volledig is. Maar natuurlijk kan er altijd ergens een fout staan. Kom je iets tegen op de site dat niet juist of verouderd is? Laat het ons dan weten via kantoor@rouwtesla.nl Dan passen wij de site aan.

Wij zijn niet aansprakelijk voor kennelijke onjuiste informatie op onze site. Dus als er informatie of gegevens op de site staan die niet juist zijn. En waarvan je wist of kon begrijpen dat dit niet klopt? Dan zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen van die fout.

Doet de site het niet (goed)?
Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat onze site goed werkt. Ons doel is dat onze bezoekers de informatie snel en goed kunnen vinden. Doet de site het niet (goed)? Bijvoorbeeld als er een storing is. Of als internet het om een andere reden niet goed doet. Dan zijn wij voor de eventuele gevolgen hiervan niet aansprakelijk.

Verwijzen wij naar andere sites?
Verwijzen wij op onze site of ergens anders naar andere sites? Dan zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites.

De informatie in onze persoonlijke e-mails is vertrouwelijk
Je mag de informatie in de e-mail niet openbaar maken, kopiëren of verspreiden. Dat mag alleen als wij dat goedkeuren. Krijg je een e-mailbericht die niet voor jou is? Verwijder deze dan.

Onze e-mails zijn gecontroleerd op virussen
Maar helaas kunnen wij niet beloven dat elke e-mail virusvrij is.

Copyright
RouwTesla behoudt het recht, tenzij anders overeengekomen met de consument en/of contractpartij, ingezonden materiaal aan te passen. De consument van de site van RouwTesla mag geen auteursrechtelijk beschermde werken of andere in de site opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder toestemming van RouwTesla (ook niet via een eigen netwerk).
Niets van deze website mag worden gekopieerd dan wel opgeslagen in een gegevensbestand in enige vorm of enige wijze, hetzij elektronisch, digitaal, mechanisch, handmatig, fotografisch of enige andere wijze. In het bijzonder zijn alle prijzen op de website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Vragen?
Heeft u vragen of opmerkingen over onze disclaimer, dan kunt u deze richten aan:
kantoor@rouwtesla.nl